top of page

Herbeleef Oorkruid.

Editie 03 - November 2023

Gezelligheid troef op vrijdag 10 november!  Dwarsschuur 't Goet te Wynckele vormde het decor van een muzikale avond waar warmte en sfeer centraal stonden.

 

Augustijn bracht een ode aan het West-Vlaams in zijn veelzijdige nummers, Stan Van Samang vuurde zijn Nederlands- én Engelstalige hits op het publiek af zoals alleen hij dat kan. 1 ding is zeker: Beleving met een grote B!

Editie 02 - Augustus 2023

Op maandagavond 14 augustus was de Fatima Site in Kortrijk - een karaktervol voormalig klooster middenin een verrassend groene oase - het decor voor het tweede Oorkruid-event.  

Op ons podium mochten we Eva De Roovere en Jasper Erkens verwelkomen.   In een sfeervolle setting gaven beiden het beste van zichzelf!

Editie 01 - Mei 2023

 

Op woensdagavond 17 mei vond aan Preetjes Molen in Heule - de enige nog werkende vlaszwingelmolen in Europa - de eerste Oorkruid-concertbeleving plaats.  Een intieme ervaring in een warme setting!

 

Julía warmde het publiek op met haar prachtige stem en ontroerende ballades. Daarna was het de beurt aan Mama's Jasje, die hun bekende kleppers bracht aangevuld met nieuwe, verrassende nummers in een akoestische set.  

bottom of page