top of page

Algemene voorwaarden

  • Bij Oorkruid kan je  maximaal 10 tickets kopen voor hetzelfde evenement. Je ontvangt je e-tickets als PDF bij je bevestigingsmail en je kunt deze uitprinten en meenemen naar het evenement of ze tonen op je smartphone. Je kunt ze ook toevoegen aan Wallet op je smartphone. Het is niet mogelijk om je tickets per post te ontvangen.

  • Je kunt online betalen voor je tickets met Bancontact, Klarna en Paypal. Betalen met Cultuurcheques (Sodexo, Edenred) of andere gelijkaardige alternatieven zijn niet mogelijk.

  • Als je een rolstoelgebruiker, slecht ter been, slechtziend of slechthorend bent, bieden we je graag een aangepaste plaats. Neem vooraf contact op met ons via oorkruidevents@gmail.com om je behoeften te bespreken. Je assistentiehond is ook altijd welkom.

  • Andere doorverkoopsites zoals Ticketswap, Bemster en Viagogo kunnen een risico vormen. Indien je tickets hebt gekocht via een niet-officiële verkoopkanaal en het blijkt een vals ticket te zijn, kunnen we je helaas niet helpen. Als slachtoffer kun je echter wel een klacht indienen bij het meldpunt van de FOD Economie.

  • Als je je tickets bent vergeten of kwijtgeraakt, neem dan contact met ons op via oorkruidevents@gmail.com. De toegang tot het evenement is alleen toegestaan met een geldig ticket of uitnodiging. Het ticket moet bij binnenkomst worden getoond en kan niet worden geruild of geretourneerd. Ieder uniek ticket kan slechts eenmaal gescand worden. 

  • Bezoekers worden verwacht zich op een gepaste manier te gedragen. Ongepast gedrag, zoals agressie, discriminatie of intimidatie, zal niet worden getolereerd en kan leiden tot verwijdering van het evenement en mogelijk juridische consequenties. 

  • De organisator is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel, verlies of schade aan eigendommen tijdens het evenement. Het is niet toegestaan om eigen alcohol te nuttigen of mee te nemen naar het evenement. Andere verdovende middelen zijn verboden.  De organisator behoudt zich het recht voor om bezoekers te weigeren die onder invloed zijn. 

  • De timings zijn altijd onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen. Eventuele wijzigen worden steeds gecommuniceerd per e-mail. 

bottom of page